kerk in Haarlem

Family of Christ Church

 

Activiteiten van de Family of Christ Church

Aanbiddingsdienst zondagochtend

Iedere zondagochtend houdt de Family of Christ Church een aanbiddingsdienst. In deze dienst staat de Bijbel centraal in de prediking. Aanbidding speelt een grote rol in onze diensten, evenals gebed. Zowel tijdens als na de dienst zal er gebeden worden, na de dienst nemen wij extra de tijd om voor de personen op verzoek te gaan bidden. Na afloop van de dienst zal er koffie of thee klaar staan, en vaak wordt er een maaltijd klaargemaakt waar u gewoon bij aan kunt schuiven.

Kinderkerk

Tijdens de dienst wordt er op de kinderen gepast op een plek waar ze zich leuk kunnen vermaken en waar ze op hun eigen manier en op hun eigen niveau onderwijs over het geloof in God kunnen krijgen. Kinderen die met hun ouders meekomen naar de dienst en tussen de 3 en de 12 zijn, zijn van harte welkom. Ook kinderen uit de buurt mogen zich bij de activiteiten aansluiten.

 

Gebedsavond

U bent van harte welkom iedere vrijdagavond om 8:00 op de Graaf Willemstraat 14 voor de gebedsavond. Hier bidden wij voor onze familie en vrienden, voor onze kennissen en voor onze stad en voor veel meer. Wij geloven dat gebed een belangrijk fundament is voor de kerk. Behalve de wekelijkse gebedsavonden hebben we dan ook een gebedsavond om de 2 weken op de Laan van Anger 246. Voor de exacte tijdstippen kunt u de agenda bekijken.

Evangelisatie

De Family of Christ Church is een gemeente die het evangelie aan de mensen wil brengen. Daarom gaat de gemeente de straat op elke dinsdagmiddag. Dinsdagmiddag evangeliseren we in het winkelcentrum Schalkwijk om 2 uur. Als u wilt meedoen mag dat, maar we vragen u wel eerst even contact te leggen met pastor Saïd.

​​

Ondersteuning Marokkaanse Christengemeenschap

Het initiatief voor het beginnen van een netwerk voor Marokkaanse christenen startte in de FOCC, omdat we enthousiast zijn om het evangelie te verkondigen naar alle uithoeken van de aarde. Ook een deel van de organisatie van de diensten is in handen van onze gemeente. De Family of Christ Church draagt Marokkanen en moslims in het algemeen een warm hart toe. Er worden samenkomsten gehouden, eens in de twee maanden in Utrecht.

Bezoek de website voor meer informatie:

 

https://christengemeenschap.wixsite.com/marokkaanse

Marokkaanse christenen, Marokkaanse Christengemeenschap, marokkaanse christenen in Nederland
Contact

foccpastorsaid@gmail.com

+31639803889

Samenkomst

Elke zondag 10:30

Godfried van Bouillonstraat 70

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Evangelische gemeente, charismatische gemeente, protestantse gemeente, gemeente in Haarlem, kerkelijke gemeente, kerkelijke gemeente in Haarlem, kerk in Haarlem, kerk Haarlem, evangelische kerk Haarlem, multiculturele gemeente, multiculturele gemeente in Haarlem, evangelische gemeente in Haarlem, charismatische gemeente in Haarlem protestantse gemeente in Haarlem, charismatische kerk Haarlem, protestantse kerk Haarlem, evangelische kerk, charismatische kerk, protestantse kerk, Family of Christ Church, Family of Christ Church Haarlem, FOCC
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now