top of page

Activiteiten van de Family of Christ Church

Aanbiddingsdienst zondagochtend

Iedere zondagochtend houdt de Family of Christ Church een aanbiddingsdienst. In deze dienst staat de Bijbel centraal in de prediking. Aanbidding speelt een grote rol in onze diensten, evenals gebed. Zowel tijdens als na de dienst zal er gebeden worden, na de dienst nemen wij extra de tijd om voor de personen op verzoek te gaan bidden. Na afloop van de dienst zal er koffie of thee klaar staan, en vaak wordt er een maaltijd klaargemaakt waar u gewoon bij aan kunt schuiven.

Vanaf september 2020 zijn wij weer geopend, met inachtneming van de corona-maatregels.

 

 

 

 

 

 

Kinderkerk

Tijdens de dienst wordt er op de kinderen gepast op een plek waar ze zich leuk kunnen vermaken en waar ze op hun eigen manier en op hun eigen niveau onderwijs over het geloof in God kunnen krijgen. Kinderen die met hun ouders meekomen naar de dienst en tussen de 3 en de 12 zijn, zijn van harte welkom. Ook kinderen uit de buurt mogen zich bij de activiteiten aansluiten. 1 à 2 volwassenen zijn bij de kinderen aanwezig. Naast het kerkgebouw is er een speeltuin gelegen, waar kinderen zich kunnen vermaken indien het mooi weer is.

 

 

 

 

 

 

Gebedsavond

U bent van harte welkom iedere vrijdagavond om 20:00 bij onze broeders en zusters thuis voor de gebedsavond. Wilt u een keer meedoen? Neem dan contact met ons op en we geven u het adres  van die avond. Hier bidden wij voor onze familie en vrienden, voor onze kennissen en voor onze stad en voor veel meer. Wij geloven dat gebed een belangrijk fundament is voor de kerk.

Evangelisatie

De Family of Christ Church is een gemeente die het evangelie aan de mensen wil brengen. Daarom gaat de gemeente de straat op elke dinsdagmiddag. Dinsdagmiddag evangeliseren we in het winkelcentrum Schalkwijk om 2 uur. Als u wilt meedoen mag dat, maar we vragen u wel eerst even contact te leggen met pastor Saïd.

Ondersteuning Marokkaanse Christengemeenschap

Het initiatief voor het beginnen van een netwerk voor Marokkaanse christenen startte in de FOCC, omdat we enthousiast zijn om het evangelie te verkondigen naar alle uithoeken van de aarde. Ook een deel van de organisatie van de diensten is in handen van onze gemeente. De Family of Christ Church draagt Marokkanen en moslims in het algemeen een warm hart toe. Er worden samenkomsten gehouden, eens in de twee maanden in Utrecht.

Bezoek de website voor meer informatie:

 

https://christengemeenschap.wixsite.com/marokkaanse

marokkaanse christenen, Marokkaanse Christengemeenschap, marokkaanse christenen in Nederland
Marokkaanse christenen, Marokkaanse Christengemeenschap, marokkaanse christenen in Nederland
IMG-20210103-WA0018.jpg
IMG-20180819-WA0008.jpg
DSC00360.JPG
bottom of page